Algemene voorwaarden: 

Door afgifte van het toestel bij Bell Fix verklaart de klant zich akkoord met onze algemene voorwaarden. U geeft ons het vertrouwen om uw toestel te onderzoeken en indien mogelijk ook te herstellen. Wij zullen er dan ook alles aan doen om dit vertrouwen niet te schaden.

Artikel 1: Algemene bepalingen 

Het gebruik van deze website geeft aan dat u akkoord gaat met deze algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden kunnen ten alle tijde door ons gewijzigd worden bij een aanpassing van deze site. Het herbekijken van deze pagina op regelmatige basis is aangeraden.


Artikel 2: Over ons

De website BELLFIX.BE is verbonden aan de eenmanszaak Huguette De Keukeleire, Ketelpoort 2, 9000 Gent.  De eenmanszaak Huguette De Keukeleire is ingeschreven in de kruispuntbank der ondernemingen (KBO) met btw- en ondernemingsnummer BE 0587.838.311.
U kan ons contacteren per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon +32 9 329 70 60. De website waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn is : www.bellfix.be.


Artikel 3: Registratie

U staat garant dat de persoonlijke informatie door u gegeven als klant juist, up-to-date en volledig is in alle aspecten en u ons onmiddellijk op de hoogte zal brengen per e-mail of telefoon van enige wijzigingen indien van toepassing.

Artikel 4: Onze aansprakelijkheid

Bell Fix staat garant dat vertrouwelijke informatie niet zal misbruikt worden of uitgeleend aan derden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eerder uitgevoerde reparaties van derden. Het is nooit overbodig om voor de herstelling eerst een reservekopie te nemen, zo kan er zeker geen belangrijke informatie verloren gaan. Komt u met een toestel dat niet meer werkt, dan kunnen wij geen staat van bevinding opmaken. Later opduikende fouten zijn dan niet ten laste van de hersteller. Wij doen zelf controle op de correcte werking van uw toestel voor afhaling, maar raden steeds aan om dit ook zelf te doen, zo vermijden wij misverstanden. Een update kan tijdelijk voor problemen zorgen, deze liggen buiten onze verantwoordelijkheid. Bell Fix aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het verlies van data. Het onderzoek bij waterschade bedraagt 29,00€, op voorhand te voldoen. Bell Fix kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het later wegvallen van functies ten gevolge van de waterschade. 
Elk toestel niet afgehaald binnen de drie maanden, zal beschouwd worden als achtergelaten en Bell Fix zal er vrij over mogen beschikken.

Bij het vervangen van de batterij vanaf iPhone XR, XS, ...zal een melding verschijnen. De Apple software kan niet verifiëren over welke batterij het gaat, dit betekent enkel dat de oorspronkelijke batterij is verwijderd en de software niet kan nagaan over welke batterij het gaat. Na 15 dagen verdwijnt deze melding naar instellingen. Eveneens bij het vervangen van andere onderdelen vanaf iPhone 12  en recenter komt er een soortgelijke melding. Laat u echter niet afschrikken om deze meldingen, uw toestel zal zeker naar behoren blijven werken. Bell fix is echter niet verantwoordelijk voor het verschijnen van meldingen na reparatie.

 

Artikel 5: Garantie

5.1. Garantie Refurbished

Op alle producten is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een productgarantie of fabrieksgarantie. Zoal eerste jaar van uw iPhone. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Op alle refurbished apparaten van Forza zit 2 jaar garantie. Tweedehands toestellen door onze technieker gemaakt en gecontroleerd zijn nog goedkoper en hebben 3 maanden garantie. De garantie vervalt door onjuist gebruik van het toestel of door toedoen van menselijke fout.

iPhone & Samsung smartphones.
Op sommige onderdelen van de telefoon zit beperkte garantie. Een telefoon is een gebruiksvoorwerp en zal altijd in mindere mate functioneren naarmate deze gebruikt is. Producten die door slijtage of eigen toedoen, zoals val- en waterschade defect zijn, vallen niet onder de garantie.

5.2.  Garantie op herstellingen

Indien uw smartphone nog onder garantie valt, raden wij als onafhankelijke hersteller, aan om eerst contact op te nemen met het verkooppunt van uw toestel. Fabrieksgarantie vervalt immers nadat Bell Fix een reparatie uitvoert. Bell Fix geeft na het voltooien van de reparatie op uw iPhone een garantie van 6 maanden op de correcte werking van de vervangen onderdelen. Bij water- of zichtbare schade vervalt de garantie.

Samsung, Huawei en andere merken geven 1 maand garantie op de nieuwe schermen. Deze garantie vervalt na zichtbare water- of valschade of niet correct gebruik.

Herstellingsbon of factuur bijhouden, deze geldt voor de garantie.

Artikel 6: Herroepingsrecht bij levering van producten

1. Bij de aankoop van producten on-line heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. 
Dit geldt niet voor producten aangekocht in onze fysieke shop.

2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren.

Artikel 7: Kosten in geval van herroeping

1. Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening. 
2. Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.
 

Artikel 8: Informatie op deze website

De informatie op deze website is algemene informatie en bestemd voor belang doeleinden alleen. We proberen u te verzekeren dat de gegeven informatie op deze website correct en up-to-date is. Doch, kunnen we niet verantwoordelijk gesteld worden voor enige onjuistheden in de informatie. Mogelijke prijswijzigingen worden voor de herstelling per mail doorgegeven.

Artikel 9: Toepasselijk recht en jurisdictie

De vormgeving, opbouw, geldigheid, het bestaan en alle mogelijke andere aspecten van deze algemene voorwaarden of termen daaruit vallen onder de Belgische wet. Bij betwisting is enkel de handelsrechtbank van Gent bevoegd.
 

« Door telefoons te reviseren, gaan ze jaren langer mee. De hoeveelheid grondstoffen die voor het reviseren gebruikt worden, staat niet in verhouding tot de hoeveelheid grondstoffen die nodig zijn om een nieuw toestel te maken. Een refurbished iPhone van Bell Fix is daarom niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. »

ONMIDDELLIJK GEHOLPEN IN ONZE SHOP TE GENT

  • Met of zonder afspraak
  • Ruime voorraad van onderdelen
  • Onderzoek bij reparatie
  • Met garantie

REFURBISHED TOESTELLEN

  • 100% technisch in orde
  • Met originele onderdelen
  • Gratis verzending in België en Nederland
  • Met garantie 

ONZE MERKEN

CONTACT

BELL FIX GENT Ketelpoort 2, 9000 Gent

09 329 70 600487 20 41 54 info@bellfix.be 
Veelgestelde vragen Facebook

OPENINGSUREN Momenteel zijn we gesloten

maandag
17-06-2024
11:00 - 18:00
dinsdag
18-06-2024
10:00 - 18:00
woensdag
19-06-2024
op afspraak
donderdag
20-06-2024
10:00 - 18:00
vrijdag
21-06-2024
10:00 - 18:00
zaterdag
22-06-2024
10:00 - 18:00
zondag
23-06-2024
gesloten

HEB JE EEN VRAAG? Laat iets van je horen...

Uw adres ontbreekt.
Uw familienaam ontbreekt.
Uw gsm of telefoon nummer ontbreekt.
Uw email adres ontbreekt.
Uw bericht ontbreekt.
Gelieve te bevestigen dat u geen robot bent.